Commercial
break

Se vores seneste nyheder.

Facebook
LinkedIn

Nyheder

Klausen og Partners A/S

Ny podcast

Skal reklamebureauer og deres kunder redde verden? Og kan man gøre det med en kommerciel agenda?

Det har vi talt med den engelske forfatter og kreative direktør Steve Harrison om. Lyt med, når han giver sit bud på, hvorfor dele af reklamebranchen tilsyneladende har mistet interessen for salg og i stedet har sat sig for at redde verden.

God fornøjelse!

Læs mere

Klausen og Partners A/S

Bundsolidt resultat

Vi har netop indleveret årsregnskabet for 21/22 – og med en vækst på 230% på bunden, er der meget at glæde sig over på Islands Brygge.

Markedsføring har interviewet vores CEO Brian Carlson og du kan læse med her:

Læs mere

Google Analytics

Google Analytics er ulovligt

Datatilsynet har konkluderet, at Google Analytics ikke længere kan benyttes lovligt uden implementeringer af supplerende foranstaltninger. Men hvad betyder det for din forretning?

Vi har opridset situationen og klarlagt dine muligheder for fortsat at kunne bruge Google Analytics eller skifte til alternative analyseværktøjer.

Læs mere

Lanceret

Ny Danfoss kampagne

Datacentre er under stigende pres for at reducere deres klimapåvirkning – og Danfoss har løsningerne til at knække koden. Det budskab hjælper vi nu Danfoss til at udkomme med via en ny global kampagne. Power your green data journey her:

Læs mere

Klausen og Partners A/S

Ny Head of Digital & Performance

Vi tager vores løsninger til næste niveau med et tættere samarbejde mellem digital udvikling og digital performance på bureauet. Det betyder bedre resultater og mere commercial edge.

Læs mere

Klausen og Partners A/S

Vores regnskab for 20/21 er klar

Vi går ind i 2022 med overskud på alle fronter.

Læs mere

Book en performance analyse

Er jeres digitale aktiviteter tilpasset jeres forretningsmål? Få overblik over jeres digitale performance med en uvildig gennemgang af hele jeres setup.

Læs mere

Klausen og Partners A/S

Class of ´21

Mød Mikaela, Kasper, James og Anton. Udover at være hamrende fotogene er de klar til at skabe commercial edge for jer.

Velkommen til!

Hove A/S går på børsen

Hove søger mod børsen First North

Vi kan ikke undgå at være lidt spændte og stolte selv. Det er inspirerende at arbejde sammen med så ambitiøse og dygtige kunder, og vi er taknemmelige for at være med på rejsen.

Læs mere

Klausen og Partners A/S

Creating Commercial Edge

Ja. Det handler om os. Og det var et stort skridt. I juni 2021 lancerede vi en ny value proposition og en ny visuel identitet. Og vi glæder os til at leve det ud.

Topsoe

To Echo Awards

Ud af hele seks nomineringer til de årlige Echo Awards blev to vekslet til sølv-priser. Begge for projekter med Topsoe. Tillykke og tak for samarbejdet Topsoe.

Læs mere

Terma

Nyt webunivers

I tæt samarbejde med Pentia designede og udviklede vi en ny hjemmeside for den markedsledende teknologivirksomhed Terma. Tak til alle involverede for at være fantastiske innovations-allierede.

Se case

DSV Smarter Storage

Storage just got smarter

Hvordan gør man sig bemærket på et overfyldt marked, når man kun har en lagerbygning og nogle kasser til opbevaring? Vi hjalp DSV med at præsentere danskerne for noget smart..

Se løsningen

Klausen og Partners A/S

Ny administrerende direktør:
Brian Carlson

“Sammen med Brian og resten af holdet tager vi nu hul på næste kapitel. Det ser vi meget frem til” – Christian Ruud, bestyrelsesformand, COO Pentia.

Se pressemeddelelse

Ny partner

Sammen med Pentia

Vi er en del af det digitale konsulenthus Pentia. Kombinationen af dyb indsigt i teknologi og stærk markedsføring giver nogle fantastiske muligheder for at skabe effektive løsninger. Vi har allerede søsat det første fælles projekt.

Se pressemeddelelse

Creating
Commercial Edge

Se, hvordan du kan opnå bedre resultater end, hvad dine markedsføringskroner
egentlig rækker til.
Læs mere.