DBI
Plastics

Recycle Your Protection

En ansvarlig
fremtid

Hvordan gør man bioplastik endnu grønnere?

DBI har været en pioner inden for bæredygtighed i plastindustrien i mere end to årtier. Både når det gælder genanvendelig plast og plantebaseret bioplastik. Og nu har DBI introduceret en retur service for deres Bioplast produkter. Det betyder, at når produkterne har tjent deres formål hos kunderne, så står DBI klar til at tage dem retur og lukke produktionskredsløbet.

KUNDE:
DBI Plastics

OPGAVE:
Lancering af Bioplastics return and recycling service

BRANCHE:
Plastindustrien

WEBSITE:
dbiplastics.com/bioplastics/dbi-loop

“Når det gælder bæredygtig plastik, vil vi gerne gå hele vejen og udleve den cirkulære tankegang, som hjælper med at minimere klimaaftrykket. Den nye service skulle kommunikeres klart og tydeligt til markedet og til vores kunder. Vi fik god hjælp fra Klausen og Partners og kan se, at budskabet er blevet rigtig godt modtaget

Jannik Allentoft, Vice President Marketing & Product Management, DBI Plastics

DBI Plastics

Det gode bio-budskab

Med DBI Loop udbyggede vi DBI’s bio-budskab og skabte en klar identitet for den nye produktlinje, der understøtter budskabet om bæredygtighed. Det giver DBI Bios produktsortiment en ekstra facet.

Udviklingen af en CO2 beregner fungerer som et ekstra redskab i den gode fortælling. Beregneren støtter sælgerne i kundedialogen og hjælper med at dokumentere, hvordan DBI’s kunder når deres grønne mål.

Resultater

  • Styrket kernefortælling
  • Fastslået løftet om en grønnere fremtid og derved øget troværdighed
  • Positioneret DBI over konkurrenter
  • Opbakning i salgsorganisationen

Vil du høre hele historien?

Kontakt kundechef Camilla Spliid på [email protected] eller 30 86 1045.