The numbers
are in for 2020/21

Pressemeddelelse

Flytning, forandring, forankring – men stadig fokuseret.

Vi går ind i 2022 med overskud på alle fronter og glæder os til at skabe Commercial Edge for de mange B2B virksomheder, der gerne vil have mere ud af deres kommunikation.

De seneste 18 måneder er der sket meget hos Klausen og Partners, som i sommeren 2020 gik sammen med det digitale konsulenthus Pentia.

En ny adresse, en ny ledelse, flere nye kunder, nye kolleger og nye kompetencer skulle forankres i en ny og hybrid dagligdag. 

Samtidig valgte vi at skærpe bureauets identitet og position på B2B markedet og vi gennemførte en omfattende intern værdiproces. Alt imens forretningen og kunderne selvfølgelig skulle passes. Så ja, der har været fart på. Og ja, vi er lykkedes – også med at skabe et solidt resultat. 

CEO og partner Brian Carlson fortæller: “Vi har været igennem en proces, som alle på bureauet har været involveret i. Det er ikke nogen overraskelse for os, at det koster både tid og kræfter at flytte, fokusere og forankre.

Men det er godt givet ud. Med vores nye platform ”Creating Commercial Edge” står vi stærkere i markedet, vi oplever en intern gejst og vi har sagt goddag til en række nye, spændende kunder, som gerne vil opnå mere med deres kommunikation.

Foråret bød også to flotte Silver Echo Awards for Topsoe, som vi i al beskedenhed ser som en fin anerkendelse af vores arbejde.

Sidst, men ikke uvæsentligt, så viser regnskabet at vi tjener penge og lander på den anden side af alle forandringerne med et rigtig fint resultat. Det er en ikke ubetydelig holdindsats.”

The numbers

Bureauet fordobler resultatet af primær drift
til 1.251 t.kr. mod 586 t.kr. i regnskabsåret 2019. 

Se artikel fra Markedføring.dk her:
Bureau-CEO efter stormfuldt år: Vi går styrket ind i 2022

For mere information kontakt: 

Brian Carlson
CEO & Partner
[email protected]
+45 51 88 86 70

Creating Commercial
Edge

Se hvordan vi arbejder på at give dig mere, end dit marketingsbudget rækker til.
Læs mere