Get your
unfair share

Vi skaber marketingløsninger, der gør en forskel for jeres foretning.
Se hvordan…

Creating commercial edge

Framework

Gode kundeoplevelser giver din virksomhed et kommercielt forspring.
Men kun hvis oplevelserne skaber en følelsesmæssig og rationel præference, som bliver omsat til handling.
Det hjælper vi med ved at følge tre grundlæggende arbejdsprincipper.

The beauty of data

Data kan udfordre gængse opfattelser, belyse kundeadfærd og skabe nye indsigter. Vi hjælper din virksomhed med at omsætte data til markedsføringsstrategier, der tiltrækker, overbeviser og engagerer.

The stardust of creativity

Kreativitet gør din strategi stærkere. Vi udvikler de kreative løsninger, der hjælper din virksomhed med at skabe relationer, opnå konkurrencefordele og forøge forretningsværdien.

The power of technology

Det enkle er tit det mest potente. Med en dyb forståelse af teknologi kan vi hjælpe din virksomhed med at finde simple veje til digitale oplevelser, der giver resultater.

Mød hele holdet i Klausen og Partners

Med jer hele vejen

Den digitale revolution og moderne kundeforventninger skaber nye udfordringer for B2B-virksomheder.

Vi hjælper med at navigere i de mange muligheder med alt fra strategiudvikling til optimering af jeres digitale tilstedeværelse.

Rendyrket B2B

Om os

Hos Klausen og Partners er vi mere end tyve B2B-specialister, der brænder for at løse komplekse marketingudfordringer. Vi blev grundlagt i 1987 som et direct marketing-bureau og har været optaget af målrettet og målbar kommunikation lige siden. I 2020 indgik vi et partnerskab med Pentia for at kunne servicere endnu mere komplekse digitale platforme, og vi deler i dag kontor på Islands Brygge i København.

Vores partner Pentia

Pentia er en uafhængig digital konsulentvirksomhed, der arbejder med strategi, experience og tech. Med deres framework StrateCution tager de virksomheder hurtigt og effektivt igennem processer, som normalt tager meget langt tid. Deres tech-suite er bred, og det samme er deres erfaring med at bygge komplekse digitale platforme. Pentia har kontorer i Danmark og Sverige og er samlet set mere end 120 digitale specialister, der løser opgaver for BoConcept, Sundhedsstyrelsen, LM Wind Power, Molio, Minetilbud.dk, Brüel & Kjær, NNIT, Kia og mange, mange flere.

Læs mere om Pentia her

Fuel for thought

I samarbejde med Topsoe har vi udviklet en kommunikationsplatform for løsninger til vedvarende energi.

Se mere