All casesKlausen + Partners søger Projektleder med bureauerfaring


Vil du være med til at styre kundernes projekter sikkert i havn? At sikre et højt fagligt niveau i både rådgivning og eksekvering? Og har du allerede 4-5 års erfaring som projektleder på et andet bureau? Så læs endelig videre.


Lidt om dig:

Du ved godt hvad det vil sige at være projektleder på et reklame- og kommunikationsbureau. Dine nuværende kunder er vilde med dig. Især fordi du passer godt på dem og har orden i penalhuset. Men også fordi du har ambitioner på deres vegne.


Når du har ansvaret for et projekt, så har du både det store overblik og et godt øje for detaljerne. Det vi andre glemmer, det husker du. Du har succes og brænder med en høj flamme, er glad for at tage ansvar og du kan lide at have travlt.


Lidt om os:

Vi er specialiseret i B2B kommunikation på alle platforme. Og vi tror på at hvis marketing skal have respekt og plads, så skal det bygge bro til salg. Vi har faktisk talt om ROI siden 1987 og det bliver vi ved med. Det vi laver, skal nemlig flytte noget og skabe effekt.


Vi arbejder altid med indsigt, strategi og kreativitet. Og vi hjælper nogle af landets største (og sødeste) kunder med at skabe resultater.


Jobbet er fagligt udfordrende og derfor spændende. Du får 23 søde, dygtige og ambitiøse kolleger. To dage er sjældent ens, og du kan selv være med til at præge indholdet i dine arbejdsopgaver.Interesseret?Så send dit CV og ansøgning til
Partner & Client Service Director,
Brian Carlson på carlson@kogp.dk.


Brian Carlson

Partner & Client Service Director